Over ons

Over ons

Wie zijn ePROJECTEN?

ePROJECTEN is een interieur-architectuur bureau opgericht door Gert Willemen. We specialiseren ons in energiezuinige en passieve nieuwbouw, ingrijpende energetische renovaties maar ook interieurprojecten. We combineren innovatie met duurzaamheid voor comfortabele en efficiënte gebouwen en binnenruimtes. We gebruiken de nieuwste technieken om aan hoge energie-eisen te voldoen.

Neem contact op

Waar staat ePROJECTEN voor?

De e in ePROJECTEN staat voor:

Energetisch aspect

We minimaliseren de energievraag door isolatie, luchtdichtheid, compactheid en oriëntatie te optimaliseren. We integreren zonne-energie, warmtepompen en balansventilatie voor comfort. Alle apparaten zijn zoveel mogelijk smart-grid-ready.

Ecologisch aspect

We streven naar duurzaam materiaalgebruik, met voorkeur voor hernieuwbare grondstoffen zoals hout en natuurlijke isolatie. Zelfs minder millieuvriendelijke materialen kunnen passend zijn in functie van het ontwerp en toepassing.
Het is aan ons om U hierin wegwijs te maken.

Economisch aspect

Onze ontwerpen zijn realistisch en afgestemd op uw vooropgesteld budget, met oog voor energie-efficiëntie en terugverdientijden. In het licht van de voortschrijdende energietransitie zijn ze waardevolle, verantwoorde investeringen op zowel korte als lange termijn.
.

Esthetisch aspect

Bij ePROJECTEN staat esthetiek niet los van functionaliteit. We hechten veel belang aan de relatie binnen-buiten en integratie van ingewerkt meubilair voor een rustgevende omgeving. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en voorbeelden van onze gerealiseerde ontwerpen.

Klaar om de volgende stap te zetten?

Neem contact op!

Adres:

Kinderwelzijnstraat 20a
2920 Kalmthout

Telefoon:

+32 474 950 885