eProjecten eProjecten eProjecten eProjecten eProjecten eProjecten eProjecten eProjecten eProjecten eProjecten eProjecten eProjecten eProjecten
Ik ben Gert Willemen, gediplomeerd INTERIEURARCHITECT (niveau A1), nu gelijkgesteld met Master In de Interieurarchitectuur.

Na een 3 jarige opleiding BOUWKUNDIG TEKENEN (niveau A2) in het secundair onderwijs heb ik de 4 jarige opleiding aan de ARTESIS HOGESCHOOL met succes beëindigd.

Na mijn legerdienst heb ik 3 jaar bij een INGENIEUR-ARCHITECT gewerkt.

In de beginfase van mijn carrière deed ik vooral interieurs en kleine verbouwingen met een beetje aandacht voor het ecologische en energiezuinige (in 1990), waarbij werd samengewerkt met architecten voor alle activiteiten die voorbehouden zijn aan architecten.

Bij de oprichting van ART-MEN bvba, samen met Stefan Martens werden de opdrachten steeds groter en gespecialiseerder, nlk winkelinrichtingen, kantoren, supermarkten, maar ook grotere verbouwingen, steeds op dezelfde werkwijze. Houtskeletbouw was toen al een veel gebruikte methode.

Omdat ik toch wat op mijn ecologische honger bleef zitten heb ik de samenwerking met Stefan Martens beëindigd en ART-MEN omgevormd tot ePROJECTEN.

In 2008 heb ik voor mijzelf (deels met mijn eigen handen) een gecertificeerde passieve woning met bureau gebouwd, het 23ste in België, wat een zeer leerrijke ervaring was. U vindt deze bij PASSIEF, woning WVW.

In samenwerking met architecten werden steeds meer nieuwbouwprojecten geconcipieerd en gerealiseerd. Ondertussen zijn er 9 gecertificeerde passieve woningen gebouwd met onze medewerking en meerdere lage-energiewoningen. Door het wegvallen van de belastingvermindering voor passieve woningen is de certificatievraag echter sterk verminderd. De lage-energiewoning is -bij ons althans- een eenvoudigere versie van passief en dus mainstream geworden.

ePROJECTEN heeft dus veel ervaring opgebouwd...

MVG Gert