eProjecten eProjecten eProjecten eProjecten eProjecten eProjecten eProjecten eProjecten eProjecten eProjecten eProjecten eProjecten eProjecten
Gert Willemen, zaakvoerder van EPROJECTEN, is een gediplomeerd INTERIEURARCHITECT (niveau A1), nu gelijkgesteld met Master In de Interieurarchitectuur. Na een 3 jarige opleiding BOUWKUNDIG TEKENEN (niveau A2) in het secundair onderwijs heb ik de 4 jarige opleiding aan de ARTESIS HOGESCHOOL met succes beëindigd. Na mijn legerdienst heb ik 3 jaar bij een INGENIEUR-ARCHITECT gewerkt.

In de beginfase van mijn carrière deed ik vooral interieurs en kleine verbouwingen met een beetje aandacht voor het ecologische en energiezuinige (in 1990), waarbij werd samengewerkt met architecten voor alle activiteiten die voorbehouden zijn aan architecten.

Bij de oprichting van ART-MEN bvba, samen met een collega werden de opdrachten steeds groter en gespecialiseerder, nlk winkelinrichtingen, kantoren, supermarkten, maar ook grotere verbouwingen. Houtskeletbouw was toen al een veel gebruikte methode voor uitbreidingen e.d.

Omdat ik toch wat op mijn ecologische honger bleef zitten heb ik de samenwerking met mijn collega beëindigd en ART-MEN omgevormd tot ePROJECTEN.

In 2008 heb ik voor mijzelf een gecertificeerde passieve woning met bureau gebouwd, het 23ste in België, wat een zeer leerrijke ervaring was. U vindt deze bij PASSIEF, woning WVW.

In samenwerking met en in opdracht van verschillende architecten werden steeds meer nieuwbouwprojecten geconcipieerd en gerealiseerd. Ondertussen zijn er 9 gecertificeerde passieve woningen gebouwd met onze medewerking en meerdere lage-energiewoningen. Door het wegvallen van de belastingvermindering voor passieve woningen is de certificatievraag echter sterk verminderd. De lage-energiewoning is bij ons mainstream geworden.

ePROJECTEN heeft dus veel ervaring opgebouwd...

MVG Gert